Tenniscentrum Blaricum: tennisplezier het hele jaar door

Zomertennis

In de zomer is het Tenniscentrum Blaricum ook het thuishonk van de Blaricumse Lawn Tennis Club, kortweg BLTC. Deze vereniging heeft de beschikking over tien uitstekende gravelbanen, gelegen op een van de mooiste tennisparken in het Gooi. Bij BLTC kunt u op elk niveau goed spelen en trainen. Ook worden er jaarlijks veel activiteiten op het park georganiseerd. Wie ’s zomers op deze banen wil spelen, moet lid worden van BLTC. Dat kan via de website van BLTC.

Verlenging zomerseizoen

Doordat het weer steeds langer goed blijft, kan er vaak langer buiten gespeeld worden. Daarom is bij BLTC de traditionele seizoenssluiting op 1 oktober niet meer van kracht. Wie echter niet buiten maar binnen wil spelen, kan vanaf 1 oktober binnen een baan huren bij Tennis Centrum Blaricum. Het is mogelijk een baan op een wekelijks vast tijdstip te huren of incidenteel per uur.

Winterlidmaatschap

Dit jaar starten we ook met een winterlidmaatschap. Als “winter-lid” kunt u op de daluren een baan in de hal afschrijven en zo met andere winterleden spelen. Het afschrijven van een baan kunt u vanaf 1 oktober 2017 via deze site doen. Het winterlidmaatschap kost € 99,=.voor een winterseizoen. Elders op deze site kunt u direct winterlid worden!

...

Winterlid Worden?

Het is sinds kort mogelijk om een winterlid te worden bij het Tennis Centrum te Blaricum. Dit houdt in dat u als lid samen met andere winterledenleden banen in de 'daluren' kan reserveren en zo vrijwel onbeperkt kan spelen. Ook bestaat de mogelijkheid om introducees...

Online reserveren gaat live!

Het on-line reserveren gaat live! De site is zo ver dat dit vanaf 1 oktober zal gaan functioneren!

Share This