Hedenavond was de extra persconferentie van ons kabinet met als onderwerp de aanvullende maatregelen om de snel opkomende tweede Covid-19 golf in te perken.

Belangrijk is dat het binnentennis en squash niet wordt belemmerd! Het wintertennisseizoen start gewoon op 1 oktober.

De bar kan gewoon open blijven voor de spelers die achteraf een drankje willen drinken. Wij moeten u wel dringend vragen om slechts met uw eigen groepje aan een tafeltje te gaan zitten en als het te druk wordt kan het zijn dat ons personeel u zal vragen om naar huis te gaan.

We hebben gelukkig ruimte genoeg, maar we moeten er nu voor zorgen dat er geen grotere groepen dan 30 personen bij de bar zullen zijn.

Publiek voor de sporten wordt op last van de overheid niet geaccepteerd. Wachtende personen, omdat zij het vervoer verzorgen kunnen natuurlijk wel bij de bar wachten. Dit vindt overigens in de regel vooral in de middag plaats en dan zijn er weinig groepjes die een drankje nemen na de sportactiviteit.

 

 

 

CORONA blijft ons achtervolgen!

door | sep 28, 2020 | Tennis | 0 Reacties

isico beperkende maatregelen

Bij het Tennis en Squash Centrum Blaricum is gekeken naar de maatregelen die noodzakelijk zijn om de Covis-19 risico’s op besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Hiervoor worden protocollen gehanteerd, zoals die al in de zomerperiode zijn gehanteerd en welke werkbaar zijn. Ons dringende verzoek is wel om de aanwijzingen van het personeel te volgen!

Daarnaast hebben we gekeken naar het aspect ventilatie. Is die voldoende en voldoet deze aan de richtlijnen van het RIVM. Wij kunnen u mededelen dat wij ruimschoots voldoen aan de deze richtlijnen, doordat er veel verse lucht binnenkomt en oude lucht afgevoerd. Er wordt niet gerecirculeerd. Elders op de website staat uitgebreidere informatie

 

 

Share This