Heren- en mixed competitie op zondagmiddag

Sinds het seizoen 2017-2018 organiseert Tenniscentrum Blaricum een wintercompetitie voor heren op zondagmiddag (einde van de middag tot en met de vroege avond). Deze competitie is voor spelers met een KNLTB-rating van 4 tot 6 en van 6 tot 7. Er wordt gemiddeld twee keer per maand gespeeld.

De competitie bestaat uit teams van twee heren of eventueel een derde als reserve of uit een heer en een dame. De teams spelen twee singles en een dubbel in een halve competitie. Iedere partij duurt 40 minuten. Het totale aantal games wordt opgeteld en dat bepaalt de uitslag. Na afloop van de wedstrijden vullen de teams een wedstrijdformulier in en sturen dat op (binnenkort wordt dit mogelijk via de website). Tennis en Squash Centrum Blaricum verwerkt de poulestanden en publiceert die op de website. Op de laatste speelavond organiseren we een heerlijk buffet om de competitie op gezellige wijze af te sluiten.

Mixed competitie op zondagmiddag

De mixed competitie verloopt op gelijke wijze. Het spreekt voor zich dat de singels gaan tussen steeds de heren en de dames en daarna volgt de mixed dubbel. Afhankelijk van de omvang van de poule wordt een hele of een halve competitie gespeeld. Het spelniveau ligt tussen de 4 en 7, verdeeld in twee groepen.

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en in te sturen. Na betaling van de inschrijfgelden wordt de inschrijving definitief. U schrijft in voor een team van 2 of meer personen. gedetailleerde informatie vind u via de link naast deze tekst.

Uiteindelijke indeling en doorgang van de competitie hangt af van de belangstelling!

WINTERCOMPETITIE

De nieuwe tapijtbanen nog in wording.

Uitslagen

Share This